Huomenna on jo lähtö!!!

Lauantaina saatiin muutettua tavarat pois Vaasasta ja nyt ne onkin vähän siellä ja täällä. Onneks ei tarvitse mitään lähteä etsimään, sillä ei ole kyllä mitään tietoa missä mikäkin on. Sain paljon myös kiitosta hienosta pakkaustyylistäni ja seuraavaa muuttoa odotteleekin jo kaikki innoissaan. =)

Olen koittanut tässä pakkailla laukkua, joka on osoittaunut aika vaikeaksi operaatioksi siitä syystä, että kaikki ovat neuvoneet pakkaamaan mahdollisimman vähän. Toiset taas sanoneet, että eivät ole ostaneet koko aikana sieltä mitään. No kuitenkin laukku on ehkä puolillaan nyt ja saahan sitä sieltä sitten uuden laukun ostettua jos vaikuttaa siltä ettei meinaa mahtua kaikki.

Tänään vielä vietetään lättykestejä ystävien kesken ennen lähtöä. Koko viikko onkin lähinnä kulunut ystäviä ja sukulaisia tapaillessa. Ehkä nyt vasta alkaa ilmassa olemaan sellasta matkafiilistä, että vihdoin ja viimein tajuaa jonnekin lähtevänsä.

Kirjoittelen sitten toivottavasti seuraavan kerran Bangkokista heti kun ehdin. Kiitos siskolle tämän viikon majoituksesta ja ylläpidosta =) Iso kiitos myös muutossa auttaneille! Äitille kiitos varastotilasta ja kyydityksestä. Isälle kiitos auton lainaamisesta.