Saatiin vihdoin netti meidän kämppään=)))) tosin tää yhteys katkeilee jatkuvasti. Olen kuitenkin hyvin onnellinen sen toimivuudesta..

Meidän tosiaan piti vaihtaa niitä huoneita... Kävi kuitenkin ilmi, että luvatut nicer rooms olikin meidän ryhmän kesken vaihdettavia. Osa pääsi kuitenkin huoneisiin missä oli toimiva jääkaappi ja AC. Hyvä heille sillä yötkin täällä on niin kuumia, että pakko pitää puhallinta päällä jatkuvasti.

1448754.jpg

Kouluruoka ^^

Pari koulupäivää on nyt takana ja kurssit mitä käydään vaikuttaa varsin mukavilta. Tentit hieman huolestuttaa mutta toivottavasti niistä selvitään. Erikoista mitä muutamassa päivässä on huomannut on se, että ihmiset tuijottavat jatkuvasti. Meidän tukihenkilö väittää sen johtuvan ainoastaan siitä, että he haluaisivat tutustua mutta eivät osaa puhua englantia. Oli miten oli mutta silti aika erikoista tämän kokoisessa kaupungissa. Ihmiset ovat kuitenkin todella ystävällisiä ja aina hymy korvissa vaikkeivat ymmärräkkään puheesta mitään.

1448723.jpg

Koulu ^^

Päätettiin eilen, että lähdetään viikonloppureissulle Hua hinin lähelle sellaiseen paikkaan kun Cha Am. Varattiin hostelli jonka hinnaksi tuli yhdeltä hengeltä 2hlö huoneissa 10€/viikonloppu. Hostelli lupas jo netissä mainostekstissään kosteusvaurioita ja torakoita. Voi olla siis varsin mielenkiintoinen viikonloppu edessä =) Ollaan nyt ainakin ensimmäinen yö siinä ja jos huone vaikuttaa millään tavalla siedettävällä niin jäädään sunnuntaihin asti. Lähdemme huomenna heti koulun jälkeen ja palataan takasin sitten sunnuntaina toivottavasti hyvin ruskettuneina ja terveinä :) Eli älkää ihmetelkö jos ei kuulu mitään tällä viikolla enää.


Ai niin!! Otettiin eilen ensimmäinen taksikyyti yhdestä ostoskeskuksesta meidän kämppään... En ikään lähtis tuonne liikenteen sekaan pyörimään millään kulkuneuvolla. Meno oli aika hurjaa ja paikallinen liikennesääntö tuntuu olevan ainoastaan se, että jokainen menee siihen väliin mihin mahtuu. Kiilaaminen on hyvinkin suotavaa jos haluaa millään tavalla päästä eteenpäin. Yhtään kolhiintuneita autoja ei kyllä ole näkynyt, että sääntö tuntuu toimivan. Hurjasta ajelusta tarvitsi maksaa noin 1,20€. Eli paha hinta jos haluaa jännitystä iltoihin.