Eli pääsimme ehjänä perille!! =)

Lentomatka oli puuduttava... Vaasa-Helsinki meni todella nopeasti mutta sitten kun päästiin thaimaan koneeseen niin aika pysähtyikin. Meille oli varattu ryhmämatka ja paikat jaettu aakkosjärjestyksessä jokaiselle mahdolliselle vapaalle paikalle. Eli meidän ryhmä oli ympäri konetta vieraiden ihmisten keskellä. Jotku onnekkaat sai paikat tutun vierestä. Itse sain vieruskavereikseni vanhemman hyvin humalaisen pariskunnan. Matkan alkuvaiheen he juttelivat keskenään, mutta parin tunnin jälkeen alkoivat kyselemään ja juttelemaan. En sitten nukkunut koko lennon aikana sillä aina kun sain kuulokkeet korviin niin jommalla kummalla oli jotakin asiaa. Loppumatkasta ne onneksi nukahti toistensa päälle ja sain rauhan. Nainen kyllä pyysi herättämään heti jos viinakärry tulee. Mutta enpä herättänyt. =)

Noh pääsimme perille joskus yhdentoista jälkeen paikallista aikaa ja kuumuus iski heti kun astui ilmastoidusta terminaalista pihalle. Hiki alkoi virrata pitkin selkää ja vaatteet liimautua pitkin vartaloa... Bussia ei onneksi joutunut odottaamaan kovin kauaa. Bussimatka lentokentältä asunnolle kesti noin tunnin ja matkan aikana pääsi jo tutustumaan paikalliseen liikenteeseen sekä kaupungin kokoon.

1448776.jpg

Kotia lähin ostari Future park ^^

Asunnon lähestyessä tie muuttui koko ajan kapeammaksi, möykkyisemmäksi ja pimeämmäksi. Lentokentällä vastassa ollut nainen jakoi asuntoihin avaimet ja toivotti hyvät yöt. Noh. Huoneisiin päästyämme oli järkytys suuri. Internetistä saamamme kuva asunnosta ei vastannut todellisuutta lähes ollenkaan. Huoneessa haisi hirvittävälle, lakanat olivat valmiiksi likaiset, seinät olivat tahraiset, parvekkeen ovi aika heikosti toimiva, suihkuhuone JÄRKYTTÄVÄ, lämmintä vettä ei tule ym ym ym suomalaiselle pullamössölle kauhistuttavia asioita. Tunne oli tulopäivänä varmasti vastaavanlainen kun hyvällä ystävälläni tämän päästessä Göteborgin opiskelija-asuntoonsa. Kämppäkaverin kanssa olikin puhetta, että jos yksin olisi tullut niin varmasti olisi itku päässyt. Väsymys oli kuitenkin niin suuri, että yöllä tuli uni helposti. Lauantaina päästiin sitten ostoskeskukseen, josta löytyi huopa sekä tyynyliina. Pienellä sisustuksella huone muuttuikin jo hieman kodikkaammaksi eikä enää tunnu niin pahalta ajatukselta viettää siellä kolmea kuukautta. Meille on kuitenkin luvattu nicer rooms. En sitten tiedä mikä niissä on kivempaa. Lämmin vesi voisi olla kiva esimerkiksi.

1448725.jpg

Cashew chicken ^^

Asuinalueella on hirveästi kulkukoiria, jotka ulvoo öisin ja tappelee päivisin. Muita nähtyjä eliöitä on torakat(asunnolla), rotat(kadulla) ja liskot (asuntolan katossa).

Aika paljon negatiivisia asioita ehkä tuossa mainitsin mutta olo on silti tällä hetkellä todella positiivinen ja odottava. Koulu alkaa huomenna ja thaimaassa tuntuu riittävän loputtomiin katseltavaa ja ihmeteltävää. Sekä lautantaina että sunnuntaina ollaan käyty parissa ostoskeskuksessa, jotka nekin tuntuivat jatkuvan loputtomiin. Ja hintataso mikä täällä on hämmästyttävä. Illallinen maksoi eilen 7 hengeltä juomineen, snapseineen ja drinkkeineen noin 25€. T-paidat, kauluspaidat, merkkivaatteet ym maksavat noin 1-4€. Tänään oltiin tutustumassa myöskin loputtomalta tuntuvaan temppeliin. Yksi ihmetyksen aihe on myös juuri tämä kuninkaan kunnioitus. Kuninkaan kuviin törmää joka puolella. Esimerkiksi keskelle teitä on rakennettu kultaisia portteja kuninkaan kuvilla.

1448748.jpg

Jokiajelulta ^^

Hirveästi olis kerrottavaa, kun jatkuvasti näkee jotain ihmeellistä ja uutta mutta säästän teidät kuitenkin liialta satuilulta. Huomenna on ensimmäinen koulupäivä joten aika mennä suihkuun ja koulupukua silittämään. =))